Seguidors

Que ningú no et salvi la vida, de Flavia Company (Proa), surt demà a la venda. L’última novel·la d’aquesta escriptora argentina narra la història de Víctor, un important banquer de personalitat fosca, i Enzo, un traductor literari a les portes de la mort i amb un compte pendent. Tal i com resa la contraportada, és legítim demanar a un moribund que cometi un delicte en lloc teu? Novel·la d’intriga que, tal i com l’ha descrit el seu editor, és una bomba de rellotgeria. Si voleu descobrir-ho per vosaltres mateixos, a la web de Proa trobareu la fitxa amb tota la informació i el primer capítol del llibre .




 Res no s’oposa a la nit, de Delphine de Vigan (Edicions 62 -El balancí), va aterrar a les llibreries el passat 30 de setembre. Al llibre, l’autora francesa ens fa partícips del suïcidi de la seva mare, a l’hora que explora la història de la seva família. Un relat colpidor que ja ha captivat el públic francès. També podeu descarregar-vos el primer capítol a la web de l’editorial.

“Escric sobre la Lucile amb la meva mirada de nena que ha crescut massa de pressa, escric aquell misteri que ella sempre va representar per a mi, alhora tan present i tan allunyada, ella que, quan vaig fer deu anys, no em va tornar a agafar mai en braços”. Delphine de Vigan

Comentaris

Entrades populars