Seguidors

“Contes pel món” et revela els secrets de la narració oral


L’art de la narració oral ha estat molt important al llarg dels segles passats, però és ben veritat que avui el tenim molt oblidat. Per sort encara queda gent que defensa el seu valor a ultrança.

La Fundació Contes pel món treballa des de fa anys en un projecte solidari únic: “promoure l’accés de tots els infants a la cultura universal, tant escrita com oral, preservant i recuperant la saviesa de les cultures tradicionals que perviu en els seus contes populars: ells atresoren la capacitat de transmetre els valors universals de la pau.”

Tenen projectes a Moçambic on treballen a les escoles fent arribar als nens els contes tradicionals dels seus avantpassats transformats en llibres d’un gran valor, tant literari com artístic. Ara busquen expandir-se, però l’actual situació de crisi els està posant les coses difícils.

Per això, des de enquatricromia us insto perquè participeu en aquest taller, encara que no tingueu fills, saber explicar les coses per captar l’atenció de la gent és molt important, tinguis l’edat que tinguis, treballis del que treballis… El curs tindrà lloc tots els dilluns i dimecres entre el 8 i el 24 d’octubre, de les 18 a les 19.30 hores. Jo he tingut el plaer d’assistir a un parell dels conta contes que ha organitzat la fundació i estava tant encantada com els nens i nenes que compartien catifa amb mi!
Així que no us ho perdeu. I si no hi podeu participar, estigueu atents a totes les activitats que organitzen o compreu algun dels llibres que han editat, perquè són preciosos! Sempre hi ha un moment per fer costat a les bones iniciatives!

PD: Perdoneu el retard en actualitzar, però la grip m’ha tingut fora de joc aquesta setmana. Maleïda tardor, torna’m l’estiu!

Comentaris

Entrades populars