Seguidors

Edicions del Periscopi

En aquests temps de crisi en els quals ens han ficat la por al cos, fa falta gent valenta capaç de tirar endavant nous projectes i noves esperances. No sé si és així com pensaven els fundadors d’Edicions del Periscopi quan van decidir encetar el seu projecte editorial en plena turbulència econòmica, però, sigui com sigui, ens alegrem molt de la decisió presa!

Tal i com ells mateixos es defineixen, Edicions del Periscopi és una “editorial independent, jove i valenta que publica bona literatura en català”, però aquest només és el primer punt del llistat de valors i creences que fan públiques al seu web.

Així mateix, navegant per la pàgina es pot comprovar que es tracta d’un projecte jove i modern, i crec que ho saben transmetre a través de la  seva imatge de marca, molt atractiva, senzilla i sense ornaments innecessaris.
 
De moment, tenen a la venda un llibre, En Terra de caimans de Karen Russell, finalista del premi Pulitzer 2012, seleccionat com un dels deu llibres de l’any pel New York Times i que ha originat una sèrie produïda per la cadena americana HBO. A més a més, tenen previst treure a la venda nous títols al novembre de 2012 i febrer i març de 2013. 
 
Molta sort en el camí! De moment aquest primer projecte ja està a la llista de llibres pendents de llegir d’enquatricromia.
 

Comentaris

Entrades populars