Seguidors

El fals somriure



 <<Tenia algun motiu la dona per matar el seu marit? O potser l’assassinat tenia a veure amb la terrible pallissa que havien clavat a un adolescent, feia poques setmanes, a la porta del Solo Club? […] En Viktor Algård havia estat al centre de totes les mirades des d’aleshores. Ja des que havia obert el club, molta gent s’havia exclamat de la seva decisió d’oferir festes especials per a menors”.

Quan el popular i glamurós organitzador d’actes Viktor Algård és assassinat en una de les seves ostentoses recepcions, al comissari Knutas se li obren diverses línies d’investigació. Les pistes el conduiran fins a una sòrdida i terrible història d’abusos que l’obligarà a enfrontar-se als seus propis dimonis i que tindrà terribles conseqüències per al periodista Johan Berg i l’Emma, el seu nou amor.>>

Mai he estat massa aficionada a les novel·les d’intriga o de gènere policíac, però Columna Edicions ha publicat a principis d’aquest mes El fals somriure, de Mari Jungstedt, i la veritat és que m’ha cridat molt l’atenció.

Vaig quedar una mica desencantada amb les traduccions de les novel·les de Camilla Läckberg, publicades en català per Amsterdam, així que em fa una mica de cosa començar una nova sèrie. Perquè El fals somriure és la sisena entrega del que l’editorial anomena “els misteris de l’illa de Gotland”, protagonitzada pel comissari Knutas. Ningú no ho ha vist, Ningú no ho ha sentit, Ningú no ho sabia, L’art de l’assassí i Una matinada inquietant són els títols anteriors.

La veritat és que em ve de gust llegir alguna cosa d’aquest gènere, perquè fa temps que no tinc entre mans cap llibre semblant. Algú n’és aficionat? Me’ls recomaneu?

Comentaris

Entrades populars