Seguidors

Goodreads, la xarxa social dels deborallibres



Ningú pot negar les infinites possibilitats que ofereixen tant internet com les xarxes socials. Per això, avui m’agradaria presentar-vos Goodreads, una comunitat de lectors on posar en comú preferències, valorar llibres i, fins i tot, posar a prova la nostra voracitat lectora.

Per començar a navegar en el seu univers només us heu de registrar (és gratuït). A partir d’aquí, podeu anar afegint al vostre perfil tots els llibres que heu llegit, aquells que voleu llegir, puntuar-los, escriure comentaris o recomanacions, etc. Depenent dels llibres que aneu recopilant, la web us anirà recomanant d’altres que, per similitud, us podrien interessar. Així que com més llibres introduiu, més sabrà de vosaltres i millors seran les seves recomanacions.

Un dels contres de la web és que només està disponible en anglès, però tot i així també hi podeu trobar títols en català i castellà, i si no trobeu el llibre que busqueu podeu afegir-lo vosaltres mateixos, introduint la informació tècnica, imatge de portada i aquells comentaris que creieu oportuns.

Una curiositat, però que de ben segur us fa gràcia, és el seu Repte Goodreads. En ell podeu posar-vos una fita de llibres per llegir abans d’acabar aquest 2012 i veure si la podeu encalçar! A mida que aneu afegint llibres, la web us anirà informant dels llibres que us falten per arribar i del percentatge que heu llegit fins el moment.

En entrades posteriors anirem comentant i comparant altres iniciatives similars, especialment les que han anat sorgint al nostre país.

Fins la propera!

Comentaris

Entrades populars