Seguidors

Presentació a Barcelona de La Casa del Torreón II

Dimarts a la tarda, a la llibreria Excellence de Barcelona, va tenir lloc la presentació del llibre del qual us parlava fa poc. Es tracta de La Casa del Torreón II, una història de por i malsons, continuació de la novel·la La Casa del Torreón (també disponible en català) que va publicar Isabel del Rio amb La Galera el 2010.

L’acte va estar dirigit per l’autora, molt ben acompanyada dels també escriptors Sònia Fernàndez i Francesc Miralles. A més de presentar l’obra, l’Isabel ens va explicar com va sorgir la idea que fa néixer les dues novel·les i va compartir amb els assistents anècdotes i secrets! Així mateix, va descobrir-nos una mica el seu procés de creació i va parlar-nos sobre les seves fonts d’inspiració.

Després d’haver assistit a aquesta presentació encara tinc més ganes de llegir els llibres i descobrir totes les ombres que amaga la Casa de la Torre. M’encanten les històries de por i, per les opinions que he pogut sentir aquesta tarda, aquest és d’aquells llibres que t’absorbeixen. Espero poder dormir a les nits! Tot i que, com ha dit la pròpia autora, no s’ha de perdre mai l’esperança de trobar la llum al final del túnel, per molta foscor que ens rodegi!

Comentaris

Entrades populars