Seguidors

Presentació de la Casa del Torreón II

Aquest cap de setmana, l’Editorial Otros Mundos presenta el seu primer llibre, La Casa del Torreón II, a Madrid.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte dia 20 a les 18 hores a la llibreria El Mono Araña. Allà, podràs conèixer a l’autora i editora, Isabel del Rio, i participar en una trobada blocaire única!

 Si pots escapar-te a Madrid aquest cap de setmana no dubtis en compartir aquesta experiència!

La Casa del Torreón II és la segona part de la novel·la homònima publicada per La Galera l’any 2010.

Sinopsi de La Casa de la Torre: La Marina és una jove universitària que, després d’una caiguda, apareix de sobte en una nova realitat, una espècie de reflex fosc de la nostra, on als pocs éssers humans que troba només els preocupa sobreviure a unes estranyes criatures caníbals. A través de la seva lluita per la supervivència, la Marina farà sorprenents descobriments sobre el seu estrany nou món i sobre ella mateixa.

Dos anys després, la seva autora, Isabel del Rio, ha decidit aventurar-se en el món editorial creant el seu propi segell, Editorial Otros Mundos, i publicant ella mateixa la segona part d’aquesta increïble novel·la juvenil.

Sinopsi de La Casa del Torreón II: Han passat tres anys des que la Marina va creuar al món de La Casa de la Torre, però alguna cosa ha canviat. Una veu la desperta i, juntament amb la seva tornada, apareix al seu antic barri una casa imponent. La Marina intentarà recuperar la seva vida fins que, mentre fa un tomb, veurà horroritzada com un jove desapareix per una de les finestres de la casa dels seus malsons. En aquell moment, haurà de d’escollir entre ignorar l’inevitable i provar de ser normal, o tornar y salvar als seus…

Comentaris

Entrades populars