Seguidors

Ressenya >> La dona que es va perdre

La dona que es va perdre
 
Marina Espasa

Empúries

256 pàgines

15,38 euros




TEXT DE LA CONTRA:

L’Alícia és una arquitecta sense ànims que, un dia, coneix un topògraf tímid i amb ulleres de pasta que li roba el cor. Però l’Artur i la Júlia, els socis del despatx de l’Alícia, estan convençuts que el topògraf és un talp, un espia d’un altre món que ha vingut a cartografiar el nostre. Quan el topògraf fa un bot i salta per la finestra, l’Alícia decideix fiar-se de la seva intuïció i seguir-lo fins a descobrir què s’amaga sota els carrers de la ciutat. La dona que es va perdre és una novel·la de fantasia subtil, una faula contemporània que explora els límits de la realitat i la versemblança fins a fer-nos dubtar de tot el que ens envolta.

DESCRIPCIÓ DE L'EDITORIAL:

La dona que es va perdre és una novel·la de fantasia subtil, una faula contemporània que explora els límits de la realitat i la versemblança fins a fer-nos dubtar de tot el que ens envolta.

OPINIÓ PERSONAL:

Sempre m’ha costat molt deixar un llibre a mitges. Sóc bastant caparruda i sempre he d’acabar allò que començo. He de confessar que tenia unes expectatives molt altes pel que fa aquesta novel·la i ja se sap el que diuen: no esperis mai res i mai rebràs menys del que esperes.

Tot i que al final vaig aconseguir ficar-me dins la història, he de reconèixer que em va costar molt enganxar-me. La trama és totalment surrealista i costa una mica identificar-se amb ella perquè, en un primer moment, no li trobes sentit a res. A més, crec que hi ha alguns punts que queden en blanc i no s’acaben d’explicar adientment, no sé si per pròpia voluntat o per mandra de buscar una explicació coherent.

A més, crec que alguns personatges no acaben d’estar treballats en profunditat, de la mateixa manera que les relacions entre ells.

Tot i així, és un llibre entretingut, però a mi em costaria de recomanar per com és d’estrany, ja que no acaba de ser fantasia, ni ciència ficció…

Arrisqueu-vos, deixeu la vostra opinió i contradieu-me!

Comentaris

Entrades populars