Seguidors

Eduard, Dani, Víctor, Iolanda, Joan Enric i Ferran; o com fer d’una presentació un acte molt especial!

La lluita contra el meu destí va ser ferotge, però, finalment, res no em va impedir assistir a la presentació del llibre il·lustrat Déjà vu, d’Els Amics de les Arts, ahir a la tarda a La Casa del libro de Rambla Catalunya. I sort que va ser així, perquè si no m’hagués perdut un acte la mar de divertit i un exemplar signat per tots ells!

A la taula estaven els quatre Amics, en Víctor Escandell (magnífic il·lustrador) i la Iolanda Batallé, capitana de La Galera; i entre tots ens van fer passar una hora ben divertida, escoltant batalletes, curiositats, bromes…

I és que els Amics i La Galera saben com fer bé les coses. Gràcies a la Iolanda sabem que l’Eduard és el més alt i més pesat de tots els Amics i que el Ferran és el pes ploma, que el Dani, de petit, afinava la guitarra amb el to del telèfon (que és un La) i que el Joan Enric no és gafe.

La veritat és que és una oportunitat única poder conèixer els membres del grup d’aquesta manera, molt diferent a com seria en un concert o través dels mitjans. Poder xerrar amb ells una mica mentre em signaven el llibre va ser únic. I també poder preguntar al Víctor sobre el procés de creació de les imatges i sobre el seu significat i la seva interpretació d’aquesta cançó tant bonica.

A més a més, per a mi aquest acte va ser molt especial, perquè es va convertir en una tarda de retrobament amb antics amics i companys de qui guardo un record molt bonic.

I de retruc m’he endut un exemplar signat d’aquest fantàstic llibre:

Es tracta d’una versió il·lustrada de la seva cançó Déjà vu, amb unes imatges fantàstiques de Víctor Escandell, qui ha fet una interpretació de la lletra de la cançó única. La veritat és el que el llibre, per ell mateix, és un petit tresor, una bellesa. A més a més, ve acompanyat d’un CD amb dues versions noves de la cançó, una amb la lletra i una només instrumental. Seguint les recomanacions que van fer alguns dels assistents i els propis autors, vaig estar mirant el llibre a l’hora que escoltava la música i us recomano moltíssim. La veritat és que va ser un moment de pell de gallina. D’aflorament de sentiments.



Comentaris

Entrades populars