Seguidors

L’Editorial Otros Mundos sorteja un lot de Nadal!

A tots ens agraden els regals, i crec que són unes iniciatives fantàstiques els sortejos i concursos que les editorials organitzen de tant en tant, ja que és impossible fer-se amb tots els llibres que a un li agradaria llegir. Així que una ajuda sempre ve la mar de bé!

En aquest cas vull compartir amb vosaltres el sorteig d’un lot de Nadal molt especial que l’editorial Otros Mundos està organitzant. Us tradueixo l’anunci que han fet per promocionar la iniciativa on podreu trobar tota la informació necessària per participar i tots els fantàstics regals que amb una mica de sort podran ser vostres:

Aquest Nadal Otros Mundos es vesteix de Gala!

Ja podeu comprar les paperetes per a participar al sorteig* del nostre Lot de Nadal, format per regals* de diferents autors, creatius, editorials, agències… El món literari s’ha bolcat per a què tinguem un Nadal molt especial. Cada papereta costa 1,5€ i com més en tinguis més oportunitats tindràs d’aconseguir la nostra cistella nadalenca. Tots els beneficis aconseguits es destinaran a la publicació i promoció del nostre proper llibre en el qual participen autors com Jordi Sierra i Fabra, Francesc Miralles, Susana Vallejo, Javi Araguz, Rocío Carmona, Esther Sanz… Increïble? Doncs seguim sumant fins a 20 autors! I et preguntaràs: on puc comprar les meves paperetes? Molt fàcil. Escriu-nos a contacto@editorialotrosmundos.com i demana-les, te les enviem per e-mail.

D’altra banda, si ets un blog o una llibreria i vols col·laborar venent paperetes, només has d’escriure’ns al nostre e-mail. T’explicarem com fer-ho i t’enviarem els teus números. Anirem penjant els punts de venta de les paperetes a la web d’Otros Mundos (www.editorialotrosmundos.com) i al seu bloc (www.otrosmundoseditorial.blogspot.com) segons vagin estan actius.

El 14 de desembre a les 18.00 hores celebrarem Una Navidad de Otros Mundos a la llibreria Les Punxes, amb presentació d’Otros Mundos i les seves novetats, Club de lectura de La Casa del Torreón II, Taula rodona literària, berenar i Amic Invisible. I tot retransmès per web cam! Si ets de Barcelona o estàs de visita, apropa’t i gaudeix amb nosaltres del Nadal més literari, i si no pots, tranquil, pots participar de la festa i els debats a través de Twitter. A més a més, pots participar a l’Amic Invisible estiguis a la festa o no. Vols saber com fer-ho? Escriu-nos a contacto@editorialotrosmundos.com. Ah! I per descomptat, aquell dia estaran a la venda les paperetes per al sorteig del nostre Lot de Nadal.

La rifa tindrà lloc el dia 24 i el 25 de desembre s’anunciarà el guanyador al nostre web, bloc mur de Facebook i Twitter.

Participa i gaudeix d’un Nadal diferent!

*Per temes de gestió i enviament, aquest és un sorteig d’àmbit nacional.

*El premi anirà creixent segons les contribucions dels nostres col·laboradors i amics

Comentaris

Entrades populars