Seguidors

Novetats Proa Editorial

El sector editorial en aquest país és enorme i és pràcticament impossible abastar totes les novetats que van sortint constantment al mercat. No obstant, aquí us en deixo algunes que m’han cridat l’atenció de Proa Editorial.

El manuscrit trobat a Accra, de Paulo Coelho:

«Quins valors queden quan totha estat destruït?» El 14 de juliol de 1099, mentre Jerusalem es prepara per resistir l’atac de la poderosa Croada, un filòsof grec anomenat Copte convoca joves i ancians, homes i dones a la plaça. El Copte no pretén donar instruccions sobre la defensa de la ciutat, ni adherir-se a cap religió, ni fundar-ne una de nova. El filòsof vol transmetre els millors ensenyaments que ha escoltat i que ha après durant la seva vida. «No ets derrotat quan perds, sinó quan desisteixes», els diu. La multitud vol saber quin és el veritable enemic, i pregunten al Copte sobre el sentit de la lluita, de les crisis i dels canvis, de la por, de la bellesa i del sexe… i, finalment, de la manera de reconèixer el propi camí. Mil anys després, les respostes del filòsof grec són ara més reveladores que mai.


Jo confesso (edició CD), de Jaume Cabré:

Un any després de la seva publicació, Edicions Proa presenta una edició limitada que inclou un CD de Robert Schumann, Sonates per a piano i violí interpretades amb un violí Storioni: el magnífic violí del segle XVIII al voltant del qual giren moltes històries a la novel·la Jo confesso.



La vida és breu i el desig infinit, de Patrick Lapeyre:

Louis i Murphy, l’un a París i l’altre a Londres, viuen les alegries i les incerteses d’un triangle amorós. L’un dubta, l’altre espera. L’un malviu gràcies als pares, l’altre és un financer solvent. L’un és casat, l’altre és solter. Tots dos pateixen rere la jove Nora, una noia indecisa, enigmàtica, que va de l’un a l’altre, travessant sovint el canal de la Mànega.

 

Comentaris

Entrades populars