Seguidors

Un Nadal amb Laboratori de lletres


Aquest Nadal estan de moda els regals literaris. Si fa un parell de dies recomanàvem regalar tallers de narrativa amb Llibres per llegir, avui vull compartir amb vosaltres una altra iniciativa, aquest cop la de Laboratori de lletres, que ha posat en marxa una ruta literària per la Barcelona de la novel·la negra. Una manera de realitzar una activitat cultural poc habitual i de redescobrir la nostra ciutat.

El recorregut es farà el proper 29 de desembre, s’inicia al barri de Gràcia i passa per Passeig de Gràcia, les Rambles i la plaça Reial, el Raval, el Gòtic i la Barceloneta. La durada total és de 3 hores i mitja, entre les 9.30 i la 1 del migdia.

I veureu tot això acompanyats de l’escriptor i periodista Sebastià Bennasar, un expert en el gènere, autor de sis novel·les i un assaig sobre el tema, a més a més de ser professor de novel·la negra al Laboratori de Lletres.

El preu és de set euros per persona (els menors de 16 anys no paguen), cinc euros per a estudiants, aturats i jubilats, quatre euros per a estudiants o exestudiants del Laboratori de Lletres i de cinc  euros per persona per a grups de quatre persones o més.

Podeu fer el pagament de la ruta abans del dia 27 de desembre, o bé en persona al Laboratori de Lletres (carrer sant Pere Mitjà, número 67, els dilluns, dimarts i dijous de 18.30 a 20.30 hores) o bé enviant un correu electrònic a ballaruga1@gmail.com i us passaran un número de compte perquè pugueu ingressar els diners.

Un regal amb el qual podreu quedar molt bé amb els vostres amics i familiars amants del gènere!

Comentaris

Entrades populars