Seguidors

Vols passar un Nadal diferent?


I tu, com t’imagines aquest Nadal? Si vols passar-lo d’una manera diferent, original, ¡única!, no ho dubtis i apuntat a la festa de Nadal de l’Editorial Otros Mundos que tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre a les 18.00 hores a la llibreria Les Punxes, a Barcelona.

L’acte inclourà:

- La presentació de l’editorial i les seves novetats.
- Un club de lectura de La Casa del Torreón II, de l’autora i editora Isabel del Río.
- Una Taula Rodona sobre literatura.
- Un berenar per a tots els assistents i,
- Amic invisible.

A més a més, per a tots a qui us sigui possible assistir, podreu seguir la retransmissió en directe de tot l’acte a través de webcam i les xarxes socials!

Però això no és tot, perquè encara esteu a temps de comprar paperetes i participar en el sorteig del lot de Nadal que l’editorial ha preparat i que es rifarà el proper 24 de desembre. Podeu aconseguir les paperetes escrivint a l’adreça de correu electrònic: contacto@editorialotrosmundos.com, o a través d’aquest o qualsevol dels blocs amics (enviant-nos un correu a: enquatricromia@outlook.com). Cada número té un cost d’1,5€.

La veritat és que des de l’editorial, i tots els seus col·laboradors,  s’ho han currat molt, així que no us penseu gaire i gaudiu d’un Nadal d’un altre món!

Comentaris

Entrades populars