Seguidors

Ressenya :: L'hoste, de Stephenie Meyer



Aquesta setmana em sento jove, així que continuem amb les ressenyes pendents de la mà de L’hoste, de Stephenie Meyer. He de fer una confessió: vaig llegir tota la saga de Crepuscle i em va agradar! (Sóc una romàntica sense cura..., no ho puc evitar.) Per aquest motiu, tenia ganes de llegir la seva següent novel·la, i no em vaig fer enrere quan vaig veure a la llibreria el totxo de gairebé 800 pàgines. La veritat és que no sóc massa aficionada a les històries de ciència-ficció i invasions extraterrestres, però vaig llegir això: “Malgrat el gènere, The host és una història molt humana. No hi ha pistoles de raigs, ni forats negres, ni naus espacials, (...)ni cap altra pila de tòpics del gènere. Tot passa al planeta Terra en el dia d’avui i és, per davant de tot, una història d’amor”; així que em vaig acabar de convèncer. A més a més, crec que Stephenie Meyer és una autora que coneix molt bé el seu públic i sap que ha de donar perquè sigui ben rebut. 

Tot i així, un cop acabada, he de dir que no és un llibre tan àgil com la majoria de novel·les juvenils, ja que la major part del llibre és una conversa interior. Cap al final és quan comença a tenir una mica més d’acció. 

Però crec que, malgrat tot, és una història molt interessant que parla sobre tot d’un triangle amorós molt poc convencional. A més a més, també m’ha agradat molt la visió que ofereix el llibre sobre els éssers d’altres planetes i de la seva filosofia de vida, ja que posa en evidència una teoria gens agradable: que l’ésser humà és el pitjor virus sobre la Terra, que estem destruint tot i que algú ha de ficar-hi cullerada (si no és d’aquest món, d’un altre) abans no acabem amb tot. 

Així mateix, crec que arribes a identificar-te molt amb les protagonistes, fins i tot amb l’extraterrestre, i arribes a compartir tots els seus sentiments, la seva frustració... I també és molt interessant com evolucionen les relacions entre els personatges.

Crec que és un llibre que està bé i que és interessant, tot i que és bàsicament una història d’amor i de relacions humanes, així que tots aquells amants de la ciència ficció i del gènere apocalíptic ja podeu fugir esperitats!



L'hoste
Stephenie Meyer

Suma de lectores 

757 pàgines 

5,95 euros

ISBN: 9788483651209

Comentaris

  1. Jo el vaig llegir fa temps i em va encantar! Sí que és un llibre una mica llarg, però m'és igual jaja

    Tot i que jo no el catalogaria com a llibre juvenil, potser és més un crossover :)
    El que em va agradar menys és el tema exegeradíssim de la "cercadora" però suposo que ho van aprofitar per fer el llibre més emocionant... I el personatge que em va agradar més, de lluny, és en Jep! El trobo fantàstic :)

    ResponElimina
  2. A mi em va agradar força. No sabia que em trobaria i em vaig sorprendre com les relaciones entre els personatges es convertien en una addicció. El problema d'aquest llibre es que pesa molt, em vaig deixar el braços.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Si! Pesa com un mort. A mi el personatge que em va captivar inesperadament va ser l'Ian. I potser tens raó amb el gènere Irene, ja que avui dia es difícil catalogar un llibre per edat, trobes a tothom llegint de tot!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars