Seguidors

Camps abans de tot això, de Lolita Bosch


"Un dels relats més ben escrits sobre la història de la violència a Mèxic i ens adverteix sobre allò que no volem pensar: això podria passar en gairebé qualsevol altre lloc del món, gairebé en qualsevol altre moment."  

L’editorial Empúries treu a la venda el proper 20 de març Camps abans detot això, de Lolita Bosch, un relat únic sobre la violència creixent a Mèxic i la seva història amb el narcotràfic. L’autora s’ha servit d’entrevistes, els testimonis de les víctimes i una investigació de vuit anys per relatar la transformació que ha patit el país des de principis del segle XX fins ara, quina és la problemàtica i la seva possible solució. 


Presentació

El dia 21 de març (dijous) a les 11 del matí al bar Silenus de Barcelona, tindrà lloc la presentació del llibre a càrrec d’Eugènia Broggi (per assistir és necessari confirmar assistència amb l’editorial). Una oportunitat increïble per conèixer aquesta història i a la seva autora de ben a prop.

Lolita Bosch

Lolita Bosch (Barcelona, 1970) ha viscut a Albons, els Estats Units, l’Índia i, durant deu anys, a Ciutat de Mèxic. Escriu en català i en castellà, i la seva obra ha estat traduïda al polonès, l’alemany, l’anglès, el gallec i l’euskera. Ha guanyat l’Òmnium Cultural d’Experimentació Literària, el Premi Nou Talent FNAC, el Protagonista Jove, el Crítica Serra d’Or de literatura juvenil i l’Octavi Pellissa de creació literària. I ha estat finalista del Premi Salambó, l’Amat-Piniella i el Fundación Lara de Novela. Ha publicat, entre altres, Això que veus és un rostre, Qui vam ser (Empúries, 2006), Insòlit somni, insòlita veritat (Empúries, 2007), La família del meu pare (Empúries, 2008) i Tres històries europees (labutxaca, 2010); així com una antologia molt personal de la nova narrativa catalana, Veus (Empúries, 2010) i un assaig sobre l’escriptura, Ara, escric. Dirigeix el Col·lectiu Literari FU i edita el portal Nuestra Aparente Rendición sobre la violència a Mèxic.
 

Comentaris

Entrades populars