Seguidors

I un cop de vent els despentina, Jesús M. Tibau



 
Tot i que la novel·la és el gènere amb més fama, darrerament m’estic aficionant molt al conte i al relat. Crec que és una manera genial d’impactar, de dir molt en poques paraules i crec que s’ha de tenir molta traça per fer-ho bé. Per això em va fer molta il·lusió quan vaig rebre un e-mail de  Jesús M. Tibau recomanant-me el seu darrer llibre de relats I un cop de vent els despentina

Només he pogut llegir dos dels relats, però tinc ganes de fer-me amb aquest o amb algun altre dels reculls de Tibau. Pel que he vist es tracta d’històries molt breus, simples gens rimbombants, però que alhora diuen molt i desperten sentiments dins del lector, ja que descriuen moments que tots podríem viure en un moment o altre. 

Jesús M. Tibau

Natural de Cornudella de Montsant (1964) i resident a Tortosa, Jesús M. Tibau és un especialista en relats breus, recollits a Tens un racó dalt del món (2001), Postres de músic (2005) (Premi Marià Vayreda), El vertigen del trapezista (2008), i Una sortida digna (2009) a més de nombroses participacions en reculls col·lectius. L’any 2009 publica el poemari A la barana dels teus dits. El seu bloc Tens un racó dalt del món guanya el Premi Blocs Catalunya de Literatura 2009. Des de març de 2010 presenta un programa de televisió literari a Canal 21.
  
Enllaços 



Comentaris

Entrades populars