Seguidors

Nova secció In my mailbox



Molt bon dimecres :) 

Ja fa temps que veig als blocs que segueixo de prop una secció que m’agrada molt i que m’encanta xafardejar: In my mailbox. Es tracta de compartir tots aquells llibres que arriben a les teves mans, ja siguin comprats, regalats, guanyats... Segons he descobert, aquesta secció va aparèixer per primer cop al bloc Popculture Junkie i, a poc a poc, es va anar estenent, així que jo m’apunto al carro!



Així, avui vull compartir amb vosaltres les dues novel·les amb les quals m’he fet recentment i que m’acompanyaran aquesta setmana santa:

La primera és La llibreria del senyor Penombra, oberta les 24 hores, de Robin Sloan. Un títol llarg i estrany que fa venir ganes de llegir-lo. Una llibreria peculiar amb un amo peculiar i clients pecu..., estranys de collons! Aquest llibre el tinc gràcies a la col·laboració d’Amsterdam Llibres que me’l va enviar molt amablement perquè el pogués ressenyar al bloc. 



La segona és Bioko, de Marc Pastor, de la qual ja he parlat al bloc anteriorment. En una mini escapada aquest passat cap de setmana vaig visitar una de les meves llibreries preferides i en una de les taules allà estava. No m’hi vaig poder resistir i me’l vaig comprar. Així que per a mi, aquesta Setmana Santa, pleno d’Amsterdam Llibres.  

I vosaltres què llegireu aquest dies??

Comentaris

  1. Has caigut! M'agraden els llibres que tenen títols llargs, em criden molt l'atenció. A veure que et sembla aquest.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars