Seguidors

Novetat :: Bioko, de Marc Pastor



Conspiracions, fantasia, aventures, paisatges selvàtics; Bioko
 

 
“Com si volgués resistir-se a l’esdevenidor, tota l’illa tremola sota la tempesta. 
Sembla que l’oceà l’hagi d’engolir i emportar-se-la a les simes més profundes, 
on dormen els atlans que van desafiar el Temps”. 




Hi ha novel·les que et criden i no saps per què. No sóc gaire fan de les trames d’acció i aventures, però quan vaig llegir el dossier de premsa de Bioko, de Marc Pastor, vaig sentir la necessitat imperiosa de llegir-lo. 

Personatges estranys i misteriosos (plens de secrets), un escenari claustrofòbic i laberíntic, trames complexes, encreuades, que és toquen però no es fonen, aventures, crims... Una barreja que, per força, crida l’atenció. 

L’acció transcorre principalment a l’illa de Fernando Poo, on Moisès Corvo, un militar espanyol, haurà de descobrir tot un seguit de misteris que inclouen massacres, estranyes desaparicions i viatges en el temps. 


Això és el que ens diu l'editorial de l'autor:


Marc Pastor (Barcelona, 1977) és criminòleg i explorador culturalment dispers. Va combatre els nazis a Montecristo (Proa, 2007) i va traçar el perfil criminal de la vampira de Barcelona a La mala dona (La Magrana, 2008), amb la qual va guanyar el I Premi Crims de Tinta de novel·la negra. A L’any de la plaga (La Magrana, 2010), va alertar d’una imminent invasió dels ultracossos a Barcelona. La seva obra ha estat traduïda a l’anglès, l’alemany, l’italià, el francès i el castellà. Actualment treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra.




La veritat és que fa bona pinta! 
 


Comentaris

Entrades populars