Seguidors

Agenda literària || Climent



A més de recordar-vos que participeu en el meravellós Sorteig de Sant Jordi que hem posat en marxa conjuntament amb el fantàstic bloc 4 racons (el qual des d’aquí recomanem moltíssim perquè són unes artistes i tenen coses realment precioses!), avui vull fer difusió d’una activitat interessantíssima.



Es tracta d’una trobada 2.0 amb l’escriptor J.M. Fonalleras que tindrà lloc aquesta tarda a les 19 hores a l’hotel Nord 1901 de Girona, però que es podrà seguir virtualment a través de Twitter gràcies a l’etiqueta #Climent que, a més a més, també podreu fer servir per dir la vostra sobre la novel·la!


Així que, tant si pots apropar-te a Girona aquesta tarda com si has de seguir-la per internet, no et pots perdre aquesta presentació i tertúlia sobre Climent, un relat de pèrdues i recerques, escriptors, desaparicions i pintures.


«No hi tinc res, sobre la tela. Només papers en una calaixera que els meus amics han transportat fi ns aquí per seguir el corrent de l’amic embogit i de la seva bogeria.»


 

Comentaris

Entrades populars