Seguidors

Novetat - Activitat || 20 relats de la fi del món





Les catàstrofes i l’apocalipsi sempre han conformat un tema molt recurrent tant en el cinema con en la literatura, i pels apassionats del gènere mai se n’escriu prou. Per aquest motiu, coincidint amb la temuda fi del món anunciada pel calendari maia el passat desembre, l’editorial Otros Mundos ha tret a la venda el seu segon llibre 20 relats de la fi del món en el qual vint autors completament diferent ens regalen la seva visió de la catàstrofe definitiva. 

I, definitivament, això és el millor del llibre perquè no pots endevinar el que hi trobaràs a dins. No és un recopilatori de terror, ni de ciència ficció, ni de drama, ni d’humor..., sinó que ho és tot alhora! Per això és un llibre per a tothom. 

Albert Calls, Alena Pons, Anabel Botella, Eduardo Hojman,  Francesc Miralles, Gabriel García de Oro, Inés Macpherson, Isabel del Río, Javi Araguz,  Joan Llensa, Jordi Cantavella, Luís García de Oro, Marcelo E. Mazzanti, menut, Rocío Carmona, Silvia Adela Kohan, Sílvia Tarragó, Susana Vallejo, Teresa Roig i Víktor Valles són els valents que s’han atrevit amb aquesta aventura. A més a més, el llibre està prologat per l’escriptor Jordi Sierra Fabra, qui també ofereix una visió molt personal sobre el significat de la fi del món.

Crec que aquest llibre encaixa molt bé amb la filosofia de l’editorial que el publica, Otros Mundos, una mostra de valentia que, en aquests temps que corren, està disposada a escoltar a tots els lectors i que ho farà tot per ajudar-nos a construir el nostre propi món de fantasia.

Així mateix, aprofito per compartir amb vosaltres l’agenda d’actes i activitats que s’han organitzat per presentar al llibre: 



I us vull parlar d’una activitat molt interessant que també han organitzat des de l’editorial. Es tracta d’un blogtour i lectura conjunta del llibre, i d’una gimcana online d’allò més original! Teniu més informació sobre com apuntar-vos a la web d’Otros Mundos.

Comentaris

Entrades populars