Seguidors

Ressenya || El tron de foc, Rick Riordan



Des que els déus de l'Antic Egipte han estat alliberats i es passegen pel món modern, en Carter Kane i la seva germana Sadie no han deixat de tenir problemes. Com a descendents de la Casa de la Vida, els Kane tenen poders, però els déus, que són uns enredaires, no els han deixat practicar gaire les seves habilitats a la casa de Brooklyn, que s'ha convertit en un camp d'entrenament per a joves mags. I ara, el seu enemic més perillós, Apofis, la serp del caos, torna a aixecar el cap. Si no eviten que s'alliberi en el termini d'uns dies, el món s'acabarà. Fet i fet, una setmana d'allò més normal a cals Kane.


Opinió personal:

Ja tenim aquí la ressenya de la segona part de Les cròniques de Kane, El tron de foc, de Rick Riordan. Aquest llibre segueix La piràmide vermella, que presentava les aventures dels germans Càrter i Sadie Kane. 

La segona part segueix la mateixa fòrmula del primer llibre: molta acció + sentit de l'humor + misteris egipcis. La relació entre els germans segueix sent un dels punts forts de la història i un dels que més riures proporciona. A més, tant el Càrter com la Sadie són dos protagonistes molt intel·ligents i enginyosos. Rick Riordan és un autor d'èxit internacional que ha venut a més de vint països.

Gairebé des de la primera pàgina la trama segueix un ritme frenètic que no cessa fins la darrera. A mñes a més, és un llibre que barreja l'aventura, amb la màgia, l'humor i el realisme. Però també, gràcies als viatges dels Kane no només podem conèixer la cultura i la mitologia egípcia, si no també un munt de ciutats de tot el món. 

Aquesta segona part no deceb en absolut i té un final igual de sorprenent que la primera, que us deixarà amb ganes de saber com continuen les aventures dels Kane. Per sort, ja està a la venda el tercer títol de la sèrie L'Ombra de la serp

La fitxa: 

El tron de foc
Les cròniques de Kane

Rick Riordan

La Galera

432 pàgines

15,95 euros 



Comentaris

  1. A mi em va agradar bastant aquest llibre, tot i que aquesta sèrie no m'agrada tant com la de Percy Jackson. L'autor, però, és un dels meus preferits :)

    ResponElimina
  2. Ets la segona persona que em parla de la sèrie del Percy Jackson. Crec que me l'hauré de llegir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars