Seguidors

Ressenya || Jo, Elvis Rivoldi, Bono Bidari



La primera sèrie de novel·la gràfica per a nens feta a casa

Darrerament les editorials estan posant molts esperances en les sèries, tant en la literatura per adults com en l’enfocada a joves i nens, ja que, si enganxa, crea un lector fidel. 

Si ens centrem en les obres per a nens i nenes, Jerónimo Stilton posseeix el domini del mercat, tal i com demostren les seves vendes, els innumerables títols i les cada cop més nombroses sèries derivades (spin offs). Però no cal buscar més enllà de les nostres fronteres per trobar una fórmula de qualitat i èxit. Ja fa més d’un any que La Galera va posar en marxa la sèrie Jo, Elvis Riboldi i, de moment, porten quatre títols i un munt d’exemplars venuts. 

Encara que és un llibre enfocat a nens d’entre 10 i 11 anys, la seva màgia és que pot arrencar un somriure a qualsevol persona i ofereix una doble lectura per als adults. Amb un humor irreverent, aventures i tendresa, l’Elvis us deixarà a tots captivats. Els llibres fan referència a temes d’actualitat, com el Facebook, però també trobem nombrosos referents propis de generacions anteriors com, per exemple, AC/DC, el grup preferit del protagonista. 

Amb altes dosis d’ironia, les novel·les parlen sobre l’especulació immobiliària, el fracàs escolar, etc., i estan plenes de coneixements que els nens podran aprendre de manera divertida. 

A més a més, el fenomen del nen trapella i salvatge que arrassa amb tot és una aposta segura, tant en literatura com en el cinema, per captar l’atenció dels nens i captivar-los.

Sinopsi del primer llibre:

L'Elvis Riboldi és un nen molt, molt especial. Uns diuen que és el mateix dimoni. I l'Elvis ho explica per sí mateix, sense estalviar-se detalls escabrosos. Provoca tants desastres com rialles als seus lectors. En aquesta primera entrega, l'Elvis repassa els seus records d'infantesa més estimats. Tres pàgines més tard se li acaben els records d'infantesa més estimats i comença amb els més odiosos. I fa riure encara més.

Bono Bidari:

Rere el pseudònim de Bono Bidari s’amaguen quatre grans: Jaume Copons, que ha treballat durant molts anys com a guionista de Barri Sèsam i els Lunnis (TVE), a més de crear Hello Hoobs (TV3), Los Lunnis English o Los Algos (Cuatro); Daniel Cerdà és guionista i músic i ha treballat en tota mena de formats televisius per a TVE com Juego de Niños, Barri Sèsam o La Pecera; Ramón Cabrera és guionista i lletrista de cançons i ha participat en programes com Barri Sèsam, Los Lunnis o Los Algos, i Òscar Julve és il·lustrador i col·labora habitualment amb diverses editorials, revistes, estudis de disseny, agències de publicitat i productores audiovisuals, concretament és el dissenyadors de les formigues de El hormiguero.


La fitxa

Jo, Elvis Riboldi 
Bono Bidari 

La Galera

209 pàgines

13,95 euros 

ISBN: 9788424636845
 

Comentaris

Entrades populars