Seguidors

Ressenya || Maleït Karma

Molt bon dia a tots i totes! Estic molt contenta perquè avui us porto una ressenya que ens ha enviat un altre dels lectors d'Enquatricromia :) 

Mario F. T. ens parla de:


La presentadora de televisió Kim Lange està en el millor moment de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d’una estació espacial russa. És aleshores que Kim s’assabenta que ha acumulat mal karma al llarg de tota la seva existència: ha enganyat el marit, ha menystingut la filla i ha amargat la vida a tots els que l’envoltaven. Aviat descobrirà quin és el seu càstig: és en un forat a terra, té dues antenes i sis potes..., és una formiga! Kim no té ganes d’anar arrossegant molles de pastís després d’haver eludit els hidrats de carboni durant tota la seva vida. A més a més, no pot permetre que el seu marit es consoli amb una altra. Només li queda una sortida: acumular bon karma per ascendir en l’escala de la reencarnació i tornar a ser humana. Però el camí per deixar de ser un insecte i convertir-se en bíped és dur i ple d’entrebancs.
 
Aplaudida arreu del món, Maleït karma és una història divertidíssima i hilarant, que ha col·locat David Safier en el punt de mira de l’escena literària europea, una faula entranyable que, entre riallades, ens ajuda a reflexionar sobre les prioritats de la nostra vida.


Primer de tot, he de dir que no sóc gaire bon lector. Aquest fet encara fa més especial Maleït Karma, el qual he trobat divertidíssim. És un llibre amb capítols curts que es llegeix molt ràpid, a més acabes cada capítol amb ganes de saber què més li passarà a la pobra Kim Lange. 

La història no es gaire convencional, ja que el fet que la protagonista mori a les poques pàgines no es gaire habitual. Així com tampoc ho és que la protagonista i narradora sigui una formiga. Però no us he esgarrat l’argument, de fet, és a partir d’aquí quan el títol agafa sentit i això passa ben aviat. 

A més de ser un llibre ben divertit, que constantment m’ha dibuixat un somriure a la cara, el final ens deixa un missatge optimista que ens pot fer veure com vivim les nostres vides. 

Mai havia llegit cap llibre del David Safier, però estic convençut que aquest no serà l’últim que tingui a les meves mans, perquè realment m’ha fet passar molt bones estones! Per a qui vulgui un llibre entretingut, divertit i sense cap complicació, és totalment recomanable! 
  

La fitxa

Maleït Karma
David Safier 

Editorial Empúries 

320 pàgines

14,70 euros

ISBN: 978-84-9787-671-1 

Comentaris

  1. És un llibre divertit i irreverent! Tot i que la manera d'escriure de l'autor (o la traducció) no són gaire del meu gust, a la història jo li poso un 10! El llibre destil•la molta ironia, però també veritats universals i molt d'optimisme!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars