Seguidors

Actualitat || Arnaldur Indridason, guanyador del premi RBA de novel·la negra



He d'entonar un mea culpa perquè fa unes setmanes vaig rebre un correu amb una ressenya i amb tota la organització del sorteig se m’havia oblidat completament! Vull agrair a José Manuel haver pensat en compartir al bloc aquesta notícia (que quan la vaig rebre era d’actualitat, tot i que segur que continua sent d’interès) i demanar-li perdó pel descuit! Totes les col·laboracions són benvingudes!

Al mail en José Manuel ens recomana a Arnaldur Indridason, autor de novel·la negra, i això és el que ens diu:


"Aquest mes de setembre s'ha atorgat el VII premi RBA de novel·la negra a l'escriptor islandès Arnaldur Indridason i, aprofitant que aquest premi l'ha posat d'actualitat, m'agradaria recomanar la que, segons la meva opinió, és una de les millors novel·les negres que s'han escrit: La dona de verd, per la qual es va fer mereixedor d'un dels més prestigiosos premis de llengua anglosaxona, el Golden Dagger britànic.




Aquest llibre va un pas més enllà de l'estructura habitual de la novel·la negra en primer lloc per tractar temes, com el maltractament, els quals segueixen estant de plena actualitat, i a més a més pel magnífic perfil psicològic que dibuixa de cadascun dels personatges.


Us envio un enllaç del llibre amb una breu sinopsi del mateix i espero que desperti l'interès de qui no s'hagi acostat encara a aquest autor: 



Comentaris

  1. Gracias por la sugerencia, desde hace tiempo estoy leyendo novela negra aunque me he dedicado a Mankel, tal vez sea hora de conocer nuevos autores.
    Saludos.
    Ana

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars