Seguidors

Resultat del Sorteig del Primer Aniversari!

Molt bona nit a tots i totes!

Acabo de fer el sorteig dels 3 lots de llibres que Enquatricromia sorteja per celebrar el seu primer aniversari a la blogosfera i ja tinc els resultats. Els voleu saber?

Aquí us penjo el vídeo amb la realització del sorteig, el qual he fet a través de la web Sorteados.com. Primer he introduit per odre tots els números dels participants, després els tres premis que se sortejaven i després les característiques del sorteig. Ho he fet abans de començar a grabar per no fer tan llarg el vídeo, però el sorteig si que s'ha fet en el mateix moment en què el vídeo s'enregistrava:


Doncs aquí tenim els guanyadors del sorteig:

 
Moltes felicitats!

Al llarg d'aquesta setmana em posaré en contacte amb vosaltres via mail per veure com fem l'entrega dels premis.

Moltes gràcies a tots per haver participat, per haver fet promo del sorteig i haver-me fet costat durant aquest any! Espero que encara contineu amb mi tots els que vinguin a partir d'ara. Tant de bo hagués pogut sortejar premis per a tots! Però segur que aquest no serà l'últim sorteig!



Comentaris

  1. Perdoneu pel vídeo. No sé per què al penjar-lo no es veu gaire bé... Si algú el vol veure amb més qualitat que m'envii un mail i li passo el link!

    ResponElimina
  2. Uuueeeee quina il·lusió!!! moltes gràcies!!!! :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars