Seguidors

Novetats || Tigres en un cel vermell



<<Amb l'elegància tempestuosa de F. Scott Fitzgerald i el suspens de Patricia Highsmith, una història commovedora de mentides, luxúria i secrets.>>


Amb l’esment d’Scott Fitzgerald ja m’han guanyat, però ja que hi havia la possibilitat de llegir el primer capítol d’aquesta novel·la no la podia desaprofitar: finals de 1945, EUA després de la guerra i la promesa de misteris i secrets. 

La veritat és que el llibre fa molt bona pinta i el primer capítol (el podeu llegir aquí) convida a endinsar-se en la història. A veure si arriba a Munic i em puc fer amb ell (ja he complert el cupo d'intrepidesa amb les lectures en alemany).

"La Nick i la seva cosina Helena han viscut estius memorables a la mansió familiar coneguda com a Tiger House: festes on corria la ginebra, partits de tennis amb roba blanca i moltes estones al sol. A les acaballes de la Segona Guerra Mundial, la Helena se’n va a Hollywood per casar-se amb el carismàtic Avery Lewis, mentre que la Nick es reuneix de nou amb el seu marit, Hughes Derringer, que està a punt de tornar de la guerra. Tenen davant seu un horitzó ple de somnis. Tanmateix, el Hughes s’ha tornat un home distant, la Helena està gelosa de l’admirada Nick, i l’Avery aixeca suspicàcies per la seva afició als diners. Durant els anys quaranta, cinquanta i seixanta, solen reunir-se tots a Tiger House, però arriba un dia que aquells temps memorables han quedat enrere i no sembla que hagin de tornar. Aleshores, els secrets i les mentides afloraran."


Liza Klaussmann és descendent de l’autor de Moby Dick, Herman Melville. Va créixer a Nova York, al si d’una família lectora. Per això, va aprendre a llegir i a estimar els llibres de ben petita. Durant més de deu anys, va treballar com a periodista al New York Times, i també de corresponsal de The International Herald Tribune a París. Es va graduar al Barnard College amb estudis d’escriptura creativa, on va rebre el guardó Howerd M. Teichman Prize for Prose. Recentment, ha obtingut el màster en escriptura creativa del Royal Holloway de Londres, on viu. Tigres en un cel vermell és la seva primera novel·la. 


Fins aviadet!



Comentaris

  1. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars