Seguidors

Ressenya || El gat d'Schrödinger


En Matt, un farmacèutic a la trentena aficionat a l’automedicació, es retroba amb els seus dos antics companys de pis per celebrar un comiat de solter a Port Antic, una ciutat turística aixecada enmig del no-res. A l’hotel, el protagonista coneix la Tània, membre del grup New Horitzons, que li qüestiona tot allò que ell donava per fet.  Però les complicacions no vénen mai soles, i els nostres herois de seguida es troben enmig de persecucions, paradoxes quàntiques, sexe estiuenc, embolics amb turistes i equivocacions constants.

- Sinopsi Editorial Stonberg- 


El gat d’Schrödinger no s’assembla a res que hagi llegit amb anterioritat i em desperta una barreja de sentiments. En part em puc arribar a identificar amb en Matt, el protagonista, que es troba en una edat en la que ja està deixant la joventut enrere i encara no ha trobat el seu lloc al món. D’altra banda, però, es mou en un món molt diferent al meu i la seva situació emocional és un caos complet. 

Al Matt l’acompanyen dos “personatges” que no l’ajuden pas a trobar l’estabilitat. Junts formen un trio d’aquells que no saps com el destí ha arribat a unir. 

El llibre està escrit amb una acidesa i un escepticisme difícil de pair en alguns moments, però que et fa submergir-te per complet en la ment turmentada d’en Matt. Per això vols saber com aconseguirà solucionar tots els seus problemes (drogues, feina, noies, etc.).  

Si a més a més, a tot l’anterior li afegim filosofia i teories de la física..., ja us podeu imaginar el que en surt! 

Una novel·la d’allò més psicodèlica que us arrencarà més d’un somriure.


Fotografia i text sobre l'autor: Stonberg Editorial

 En Jordi Dausà Mascort (Cassà de la Selva, 1977) és mestre i llicenciat en Humanitats. Ha publicat les novel·les Els Fak Eh, La caixa de joies (Publicacions de l’Abadia de Montserrat) i Manual de Supervivència, que li va valer el premi Montflorit 2010. També és autor d’una dotzena de relats curts publicats a diferents volums col·lectius. A banda d’escriure ficció, col·labora puntualment en alguns mitjans escrits i digitals.  


Comentaris

Entrades populars