Seguidors

Sttorybox


Sttorybox és una xarxa social molt interessant per a tots aquells escriptors primerencs així com per als amants de la lectura en llengua castellana. 

La veritat és que està molt ben organitzada. Els usuaris poden publicar les seves històries i per anar continuant-les han d'aconseguir un mínim de "m'agrada" dels altres usuaris, que poden també fer comentaris sobre els textos i seguir les publicacions dels seus favorits. 

Al estar oberta a tothom la veritat és que no hi ha filtre i es pot trobar de tot: històries boníssimes i d'altres que regulin regulan, amb moltes faltes d'ortografia i gramàtica, però els lectors i usuaris són els protagonistes i els qui decideixen quins són els que més els agraden i al final s'escriu per a un públic, això no s'ha d'oblidar. A més a més, la col·laboració és molt bona i entre uns i altres s’ajuden a corregir i polir els textos.

El que trobo molt interessant és que, a la web, els usuaris han de fer una bona feina de màrqueting, per aconseguir seguidors i poder donar continuïtat a les seves històries, que han de ser molt visibles per a aconseguir tants "m'agrada" com sigui possible.

La pàgina ofereix a més un curs d’escriptura creativa (no gratuït) que té molt bona pinta i que pot donar un cop de mà pel que fa a tècniques narratives i de desbloqueig.

Jo encara no l'he provat, però crec que és una molt bona iniciativa per a tots aquells amb inquietuds narratives que vulguin posar a prova el seu talent.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars