Seguidors

Escapades sota cero: Perlacher Forst



Una de les coses que més m’agrada d’Alemanya és la passió que sent aquí la gent per la naturalesa (al menys a la regió de Bayern, que és la que conec) i com de verd és el paisatge aquí (res estrany tenint en compte el que plou). Quan vaig arribar aquí fa dos anys em va sorprendre molt el fet de no necessitar desplaçar-se ni un quart d’hora des d’una ciutat gran i cosmopolita com és Munic per poder gaudir de la natura més “salvatge”. 

Fa un parell de setmanes vam decidir fer una excursió aprofitant una petita onada de fred y neu que va deixar unes vistes increïblement boniques. La idea la vam trobar a la guia Wandern mit dem MVV, la qual proposa llocs per fer senderisme i caminades accessibles a través de la xarxa de transport metropolità de Munic. 


Després de 25 minuts en ferrocarril vam baixar a la parada de Furth a la localitat d’Oberhaching a 14km al sud de la capital bavaresa. Ja a peu de via es pot veure el bosc de Perlacher Forst, una extensió artificial d’arbres, dedicada a la reforestació, tot i que no per això menys bonica. En ella s’hi poder trobar diferents espècies d’arbres com aurons, àlbers i bedolls. 



Hi ha infinitat de camins que discorren a través del bosc, tot i que nosaltres vam prendre el més senzill que enllaça l’estació de Furth amb la de Taufkirchen. Un passeig majoritàriament pla i ideal per a famílies amb nens. 





El que realment em meravella és el fet de poder sentir-te en mig del no res, quan en realitat no estàs ni a deu minuts de la civilització. Haurem de repetir-ho a l’estiu :)








Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars