Seguidors

El dia després

La veritat que es fa una mica estrany per a una barcelonina (o quasi quasi barcelonina) viure el Sant Jordi des de l'estranger. Aquella alegria, aquelles ànsies per sortir tant de pressa com sigui possible de la feina per anar a fer un tomb per la ciutat, que si, està abarrotada, fa calor, et vas xocant amb tot quisqui, les roses són cares; però és una agobiamenta que als de Barcelona i rodalies ens encanta. 

Ahir va ser un dia gris i fred a Munic i, tot i celebrar-se també (com arreu del món) el dia internacional del llibre, no es pot comparar. 

Tot i això l'associació de catalans a la ciutat munta cada any una paradeta que l'any passat ja vam visitar (l'any passat al menys va fer una mica de sol) i expliquen als muniquesos i als turistes en què consisteix aquesta diada tan important a Catalunya. Regalen roses, es fan intercanvi de llibres i s'explica la llegenda de Sant Jordi i el drac per a adults i menuts. 

Però no serveix de res lamentar-se i ja he comprat els bitllets per al 23 d'abril de 2017, perquè l'any que ve peti qui peti el celebro a casa! 

De llibres i de rosa, no obstant, no en van faltar ahir :) Aquests van ser els meus regals de Sant Jordi:

Balkon Basics: 

Preparada per a la primavera i les meves flors balconils que m'ho agrairan segur! Tot i que no és fàcil fer créixer floretes al balcó quan de cop i volta un 24 d'abril et cau tota una senyora nevada... Ejem, gràcies meravellós clima alemany... Moltes gràcies!


The life list: 

Sorpresa de la temporada. No n'havia sentit a parlar, però pinta molt rebé! La història d'una noia i com la seva vida i la seva llista de prioritats canvia després de la mort de la seva mare.


En les properes entrades penjaré les resenyes i m'explaiaré una mica més!

Espero que vosaltres si hagueu pogut gaudir d'un Sant Jordi com Déu mana. 

Comentaris

Entrades populars