Seguidors

Willkommen an der Frankfurter Buchmesse!
Doncs tant esperar i ha passat volant! La 68a edició de la Fira del llibre de Frankfurt ha acabat amb un balanç molt positiu segons els recomptes provisionals que apunten a un total de 277.000 visitants, aproximadament. Un 1,3% més que l'any passat. 

Drets propietat de la Frankfurter Buchmesse

Drets propietat de la Frankfurter Buchmesse
Drets propietat de la Frankfurter Buchmesse
Per a mi era la primera vegada i la veritat és que ja tinc ganes que arribi la de l'any vinent. Això si, em planificaré millor i compraré el tiquet de dos dies, perquè pràcticament no he pogut fer res per al bloc (vídeos o fotos) perquè estava al·lucinant i arreplegant llibres com una boja. He de reconèixer que se m'ha anat el cap, però estic súper contenta perquè he pogut aconseguir uns quants dels llibres que tenia a la meva llista de desitjos. 


Avui diumenge l'ambient al pavelló d'editorials internacionals estava molt calmat i gràcies això vam poder gaudir de molt bones ofertes i, fins i tot, vam aconseguir alguns exemplars de franc d'editorials com Planeta o Random House. Als altres pavellons l'ambient era una passada, amb tanta gent que no es podia gairebé ni caminar, sobretot als estands de ficció i no ficció.
 
  


Però no només es tracta de vendre llibres i comprar. La fira del llibre de Frankfurt ofereix moltes més cosses: conferències, classes de cuina, tallers d'impremta, serveis per a editorials... Amb raó és la major fira d'europa del sector.Per no allargar moltíssim aquesta entrada, el dimecres faré un IMM amb tots els llibres que vaig arreplegar. Així que espero que hagueu tingut un cap de setmana estupendu i fins la propera :)
Comentaris

Entrades populars