Seguidors

Skoobe



Aquesta setmana he estat per altres coses i quasi se m’oblida que havia de publicar avui, així que m’he tret de la màniga un tema ràpid que, a l’hora, tenia pendent des de feia un temps ja: l’aplicació Skoobe.

Es tracta d’una tarifa plana semblant a Kindle Unlimited per a llegir en dispositius Android o IOS. La vaig descobrir perquè una amiga hi va començar a treballar i em va passar un enllaç per a una prova d’un mes i la veritat es que em va agradar prou, tot i que confesso que només vaig renovar un mes perquè no tinc tablet i llegir al mòbil se’m fa bastant pesat.

(Pots fer la prova gratuïta aquí)

Coses bones: l’aplicació és molt intuïtiva i molt dinàmica, amb un disseny molt senzill i agradable. Si ets dels que devores un llibre rere un altre et permet no deixar-t’hi el sou ja que són com uns 10 euros al mes la tarifa bàsica. Aquesta inclou la possibilitat de llogar tres llibres simultàniament i llegir 24 hores seguides en mode offline. A més a més, ofereix la possibilitat de llegir en diferents idiomes. Un altre aspecte positiu de la versió gratuïta (és a dir, en l’aplicació sense tarifa contractada) pots llegir extractes de tots els ebooks i incloure’ls en diferents llistes personalitzables per a tenir-los localitzats. Així que està bé per a tantejar el terreny i veure si un llibre et crida o no. 



Coses no tan bones: Tot i que Skoobe es una empresa satèl·lit del grup Random House i inclou llibres molt bons de les seves editorials (Plaza & Janés, Roca Editorial o Anagrama, entre d’altres), la versió en castellà no està tan desenvolupada com la versió en alemany. La oferta no és tan àmplia ni la interfície tan còmoda. Per buscar llibres s’ha de o bé conèixer el nom exacte del llibre o l’autor o bé endinsar-se en una de les seves gens específiques llistes per temes (literatura, no ficció, infantil i juvenil, guies o internacional) i “scrollejar” cap a baix fins a trobar alguna cosa que pagui la pena entre un milió i mig de guies de lectura. 


Tot i així, la biblioteca en castellà és del voltant de 6.000 llibres i van incloent nous títols regularment. Així que n’hi ha força per triar.

No la puc comparar amb Kindle perquè no l’he provat. I vosaltres? Tant si sí com si no, deixeu un comentari i expliqueu-me!

Que acabeu de passar una bonica setmana i felices lectures.  

Comentaris

Entrades populars