Seguidors

Wrap up :: Març


Hola de nou!

Volia fer un resum dels llibres que he llegit durant els mesos de febrer i març, però m'he adonat que el mes passat no vaig llegir res de res...

Suposo que, per compensar, he intentat llegir més al març, però la veritat és que últimament estic per altres coses. Tinc més projectes en ment i em ve més de gust fer altres coses, per a què mentir-te. De tota manera, crec que no ha estat un mal mes, pel que sóc jo. Sobretot, perquè el que he llegit m'ha agradat.


Wrap up: Març

Vaig encetar el mes llegint Un cuento oscuro, de Naomi Novik i realment m'ha encantat. Em va fer il·lusionar moltíssim i va ser una lectura addictiva. Feia mesos que tenia moltes ganes de llegir fantasia (de fet, encara no he sadollat del tot aquesta ànsia) i era el que estava buscant. Em va semblar un relat molt original i molt ben narrat. Si voleu saber-ne més, podeu llegir la ressenya que en vaig fer aquí

Un altre dels llibres que he acabat ha estat El laberint dels esperits, de Carlos Ruiz Zafón. Tenia moltes ganes i molta por respecte d'aquest llibre. El vaig acabar fa un parell de dies i, en realitat, encara no en tinc una opinió ferma. Per una banda, m'ha agradat molt, algunes parts m'han enganxat més que d'altres (al ser un llibre tan llarg era difícil que això no passés); però hi ha hagut d'altres que m'han grinyolat una mica. De totes maneres, estic completament Zafonitzada i les sensacions que els seus llibres desperten en mi són meravelloses.

La gramàtica de l'amor, de Rocío Carmona, és un llibre que tenia per casa i que vaig llegir aprofitant una escapada que vaig fer a Barcelona. Al ser temàtica juvenil em va costar connectar amb alguns aspectes, però em sembla un llibre fantàstic, preciós i del que se'n pot aprendre molt. A més a més, un llibre que parla sobre llibres? Shut up and take my money.

Una de les gangues que vaig aconseguir a la passada Fira del llibre de Frankfurt va ser una edició molt maca de Nòrdica de Lady Susan, de Jane Austen. A hores d'ara no puc amagar la meva devoció per l'autora, ni ho pretenc. No he llegit tot d'ella ni molt menys i aquesta obra no la coneixia. És molt curteta i molt diferent del que estem acostumats a Orgull i prejudici o Persuasió; però amb una ploma igual d'afilada. Ha estat la ressenya d'aquesta setmana i la pots llegir aquí.

De la meva visita a Barcelona també vaig portar-me cap a les Alemanyes Estimada Ijeawele. Manifest feminista en 15 consells i Tothom hauria de ser feminista de Chimamanda Adichie. Dos llibres molt prims que es llegeixen en un mos, però que et canvien per a tota la vida. És igual que siguis home o dona... Només llegeix-los. També teniu la ressenya al meu bloc.

I, per acabar, també he llegit Legado de reyes: Heredera, de Gema Bonnín, la primera part d'aquesta sèrie que crec que no continuaré. No perquè no m'hagi agradat, però... No sé. El llibre em cridava molt. Venia amb la caixa de El correo rebelde de... ¿desembre?, i es llegeix molt de pressa. És juvenil, molt entretingut i els personatges són bastant potents. Em va agradar, però aquí queda.

I aquest ha estat el meu mes. Estic pensant a fer un article semblant, però de cinema, aprofitant que aquest mes he vist força pel·lícules, la majoria d'elles basades en llibres, i m'agradaria comentar-les. T'agradaria?

I conte contat... Ens acomiadem ja de març. Mare meva. Sort que abril mola un munt perquè està en perspectiva Sant Jordi! Aquest any tocarà viure'l de lluny, un altre cop. Però ja ens ho farem perquè sigui igual d'especial.

Et desitjo un molt feliç cap de setmana i ens veiem aviat per aquí o, si et ve de gust, constantment per les xarxes socials!

Comentaris

  1. Oh mon coeur!
    C'est la premiere fois que Je vois un blog en français!
    Je suis enchantée!
    Merci pour votre apport á mon apprentissage hahaha
    Au revoir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars