Seguidors

Book Haul :: Sant Jordi



Feliç Sant Jordi!

Tot i passar-lo lluny de casa i no poder gaudir de la bogeria que és Barcelona, és el meu dia favorit de l’any. Si podeu, gaudiu-lo per mi. Sortiu al carrer, regaleu llibres, regaleu roses, regaleu-vos... 

Enguany no tinc passeig per la ciutat, però el que no han faltat han estat llibres. A continuació us deixo el Book Haul del dia. 


Llibres que m’ha regalat

Temblor, de Maggie Stiefvater 

 Aquest llibre és el primer d’una sèries i el vaig descobrir gràcies a Instagram. Va ser amor a primera vista: Grace, una jove molt pràctica i independent, coneix un no, Sam, els ulls groguencs del qual desperten en ella ecos d’una familiaritat inquietant. Després de l’estiu arriba l’hivern i, amb ell, canvis que no sempre són desitjats. Podran ambdós joves superar els obstacles que existeixen en les seves vides? Una novel·la que demostra que l’amor molts cops té mil i una barreres les quals, tot i que costi, has de superar. 






Hand lettering, die Kunst der Schönen Buschstaben (l’art de les lletres boniques), de Frau Annika 

Aquest llibre forma part d’una col·lecció de manuals per aprendre Lettering. El vaig veure en una llibreria fa temps i estava desitjant que fos meu.

 





 Punts de llibre









Llibres que he regalat

 

 






El elemento del que solo hay un gramo, de Sergio Parra
Aquest és per al científic freak de la casa. Un recull de curiositats sobre el món de la física i la química.

No ets el que busco, de Laura Mavor
En una petita de ciutat de costa de Castelló, on mai passa res, una escriptora de mitjana edat ha quedat amb un jove a través de l’aplicació de mòbil per lligar més popular del mercat. Quan arriba a la cita, a casa del noi, troba el seu cadàver despullat i grotescament manipulat. 

L’illa d’Alice, de Daniel Sánchez Arévalo

Quan Chris mor en un accident de cotxe sospitosament lluny d’on hauria de ser, la vida de la seva dona, Alice, amb una nena de sis anys i una altra en camí, s’esfondra. Incapaç d’assumir la pèrdua i la por que, potser, la seva relació perfecta hagi estat una mentida, s’obsessiona amb descobrir d’on venia Chris i quin secret amagava.



I a tu? Quins llibres t’han regalat? Els comparteixes amb mi? Que tinguis una fabulosa diada de Sant Jordi!

Comentaris

Entrades populars