Seguidors

Estem rodejats d'herois :: Cuando me veas, Laura Gallego



Aquesta setmana tinc molta feina pendent i no tenia massa temps per a dedicar-li a la ressenya del dimecres. Tot i així, volia publicar alguna cosa si o si, i he pensat en fer aquest article una mica diferent i més lleuger. 

Com sabràs si em segueixes a Instagram, una de les meves lectures de la setmana passada va ser Cuando me veas. Va ser una compra totalment impulsiva perquè no tenia pensat llegir-lo. Però vaig veure a Favebook un anunci de La casa del llibre on venien uns quants exemplars signats per l’autora i no em vaig poder resistir. M’encanta Laura Gallego

La història es molt diferent al que havia pensat d’antuvi (et deixo aquí l’enllaç amb la sinopsi) i m’ha agradat molt. Aquests són els cinc motius pels quals crec que paga la pena llegir-lo: 

  1. Els personatges trenquen amb un munt d’estereotips en els quals és molt fàcil caure i que anem trobant en la literatura i el cinema. A més a més, és molt difícil no estimar-los. 
  2. És una novel·la que mostra tota la diversitat de la societat actual. Avui dia, a la majoria de ciutats conviu gent d’orígens i nacionalitats diferents i és interessant veure-ho reflectit als llibres de tant en tant. Conèixer altres realitats.
  3. Barreja la fantasia amb la realitat. I ho fa d’una manera que resulta fins i tot creïble.
  4. Fa servir un llenguatge molt més ric del que se sol usar en literatura juvenil.
  5. Té un final totalment inesperat i colpidor.

T’he convençut?

Comentaris

  1. Dels cinc motius els que més m'impulsen a llegir aquesta novel·la són el tercer (ho vaig provar amb El guardián invisible de Dolores Redondo i em va encantar) i el final.

    Laura Gallego va ser una de les meves autores preferides de l'adolescència amb Memorias de Idhún, però quan vaig llegir fa uns anys El libro de los portales...... Crec que és de les meves pitjors lectures... Molt dolenta, molt.

    Et segueixo :)

    ResponElimina
  2. He llegit molt poquet de Laura Gallego i la veritat és que em crida molt l'atenció. Aviam quan tinc un moment perquè, la veritat, amb els teus 5 punts ja m'has convençut de llegir la novel·la.

    Ens llegim!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Doncs mira, no paro de veure'l als blogs literaris però cap ressenya m'acabava de convèncer. Ja ho diuen que menys és més. Els teus 5 punts han estat clars i concisos. Ara sí que el vull llegir. A més a més fa un parell de setmanes que vaig veure que el tenien com a novetat a la biblioteca, així que... perfecte!

    Ens llegim!
    (perdona per eliminar el comentari d'abans. Hi havia detectat una falta garrafal!)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars