Seguidors

5 raons per llegir :: La casa de la torre, d'Isabel del Río




Tot i que estava dubtant entre dos llibres que m’han agradat, no molt sinó moltíssim, per a la ressenya d’aquesta setmana, entre cursos y altres complicacions no tinc tant de temps com voldria per dedicar-li... Així que al final m’he decidit per una ressenya exprés de La casa de la torre, d’Isabel del Río (que vaig llegir a principis d’any i que encara no havia comentat per aquí). Ja vaig fer una entrada similar a l’abril amb Cuando me veas, de Laura Gallego, i crec que va agradar força, així que aquí van les meves 5 raons:
  1. Vivim en un món esclavitzat per l’aparença, així que comencem per la façana. L’edició és una meravella. El llibre com a objecte és una preciositat, tant per fora com per dins. Té il·lustracions, diferents elements gràfics i tipografies diverses, alterna pàgines en negatiu i té una gran qualitat tan de paper com de tinta. Es un regal perfecte.
  2. L’argument és súper enigmàtic i enganxa des del primer moment.
  3. A més a més, malgrat ser un llibre no molt llarg, barreja diferents trames i concentra molta acció en relativament poques pàgines, així que es tracta d’una lectura molt ràpida i àgil.
  4. Isabel del Río és capaç de construir mons increïbles, però totalment versemblants, en els quals resulta molt fàcil endinsar-se i perdre’s. Així mateix, els seus personatges són meravellosos i acabes connectant amb ells quasi sense adonar-te.
  5. El final és O_O, d’impacte, i això és tot el que puc dir.
*Si hagués de posar-li un però (un de petitó), seria que se m’ha fet curt. Crec que la història dóna per molt més i m’hagués agradat que s’allargués una mica més, però entenc que al tractar-se d’un llibre infantil es podria haver fet una mica pesat d’aquesta manera.

Què en penses? T’hi animes?

Que acabis de passar una setmana estupenda plena de lectures. Ens llegir el proper dimecres com a molt tard!

Comentaris

  1. No el coneixia pas, però arran dels cinc punts he investigat i sembla un llibre d'allò més interessant. Tot i que la novel·la d'intriga-terror no és el meu fort, me l'apunto i si tinc un moment, al ser curt, me'l llegiré.

    Per cert, tens un blog preciós!

    Ens llegim!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars